مدرسه حضرت زهرا (سلام الله علیها) -سنجان

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

حلوا

25 شهریور 1397 توسط حضرت زهرا سلام الله علیها-نرجسیه سابق
حلوا

طرز تهیه
حلوا پسته ای مدرن مجلسی
مواد لازم

پودر پسته ١ لیوان
آرد گندم سفید ١ لیوان
پودر قند نصف لیوان
روغن جامد ٥٠ گرم
کره ٥٠ گرم
پودر هل یک ق چ
گلاب یک ق غ
رنگ سبز خوراکی(به دلخواه)
خمیر فوندانت و قالب گل و نگین خوراکی (خمیر هر رنگی که دوس دارین ، قالب گل هر طرحی که دوس دارین)

? من خمیر فوندانت رو آماده از لوازم قنادی فروشی تهیه کردم.

? نگین ها هم کاملا خوراکی هست و پایه شکری داره.

? قالب برای حلوا ( هرطرح و اندازه ای که دوس دارین)

♨️طرز تهیه

آرد رو توی تابه ی داغ با شعله ملایم گاز به مدت ١٠ دقیقه تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه ، دقت کنین که نباید رنگ عوض کنه بعد که خامیش گرفته شد کره و روغن جامد رو اضافه میکنیم ، بعد خوب تفت میدیم ، گلاب رو اضافه میکنیم و تابه رو از روی گاز برمیداریم ، یه کوچولو میزاریم سرد بشه بعد پودر پسته و پودر قند و پودر هل رو اضافه میکنیم و با قاشق خوب هم میزنیم که حالت پودری داره و منسجم نیست بعد اگه رنگ حلواتون زیاد سبز نبود یکم رنگ خوراکی بزنین که من نـــزدم.

بعد داخل قالب رو کمی چرب میکنیم و با قاشق حلوا رو داخلش میریزیم و با دست فشارش میدیم تا منسجم بشه داخل قالب ، بعد ٢ ساعت میزاریم فریزر ، ٢ ساعت که شد درش میاریم و آروم از قالب بیرون میاریم(دقت کنین که آروم و باحوصله درش بیارین تا شکلش خراب نشه).

بعد یکم از خمیر فوندانت رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و وسط گل نگین میزاریم و روی حلوا رو با گل فوندانت و پودر پسته تزیین میکنیم.

مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: بدون موضوع لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

جستجو

تصاویر

اوقات شرعی

ذکر روز

حدیث روز

















دريافت کد
 لوگوي سايت مراجع معظم تقليد
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس