کباب قلوه
09 اسفند 1396 توسط حضرت زهرا سلام الله علیها-نرجسیه سابق
کباب قلوه
قلوه ها رابعد از اینکه شستید وپوست وچربی آن راگرفتید آب آن رابگیرید وبه وسیله یک دستمال کاغذی آن راخشک کنید وسپس به وسیله یک پر یا قلم مو کره آب شده را روی آن بمالید وآن را به سیخ کشیده وکباب کنید ویا در بشقابی گذاشته و در فر بگذارید تا هر طرف آن رنگش زرد شود.مدت پخت قلوه گوسفند برای هر طرفش سه دقیقه وبرای گوساله پنج تا شش دقیقه است. وقتی قلوه ها پخت شدند آن را در بشقاب گرمی قرار دهید و در کنارش کمکی کره وجعفری گذاشته وسر سفره بیاورید