حلوای مجلسی
مواد لازم برای تهیه حلوا مجلسی
آرد ۲ لیوان
روغن ۱لیوان
شکر ۲ لیوان
آب ۱ لیوان (هر چقدر گلاب و عرق هل رو کم کردید باید به مقدار آب اضافه بشه)
گلاب نصف لیوان
عرق هل نصف لیوان
زعفران مقداری
مراحل تهیه حلوا مجلسی و خوشرنگ
عرضم به خدمت شما که برای حلوا اندازه های بالا اندازه های مناسبی هستن ولی با توجه به جنس آرد و میزان حرارت و سلیقه ی شما میتونه اندازه ها تا حدی بالا و پایین بشه. من قبلا ها اول آرد رو کامل تفت میدادم تا بوی خامیش بره و تا حدی رنگش تغییر کنه و بعد روغن رو اضافه میکردم. مدتی هست که دیگه اون کار رو نمیکنم و حلوا رو به این شکلی که توضیح خواهم داد درست میکنم و واقعا هم حلوای خوش آب و رنگ و خوبی در میاد.
آرد و روغن رو باهم روی حرارت میذارم و هم میزنم تا کاملا یک دست بشه. این مقدار روغن حداقل مقدار روغنی هست که میشه برای این مقدار آرد استفاده کرد. اگه دوست داشتید میتونید یکی دو قاشق کره هم بهش اضافه کنید تا حلواتون عطر کره هم داشته باشه.
تفت دادن آرد در روغن
حرارت رو کاملا ملایم میکنم و هر از گاهی هم میزنم که نسوزه. اونقدر آرد رو در روغن تفت میدم که رنگ مناسبی که میخوام بگیره. این بخش کاملا سلیقه ای هست. من معمولا آرد رو در روغن حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه تفت میدم تا رنگش تیره بشه. البته باید خیلی مراقب بود تا نسوزه و تلخ نشه. اگه خواستید حلوای روشنی داشته باشید میتونید آرد رو در روغن در زمان کمتری تفت بدید و بعدا زعفران بیشتری بریزید تا حلوای زعفرانی و روشنی داشته باشید.